joi, 23 decembrie 2010

Superstitii

superstitii de la A-M



  1. ALBASTRU Pentru a te proteja de ghinioane, poarta o panglica albastra.
  2. 10 AUGUST Daca vei vedea o stea cazatoare pe 10 August, (Sf. Laurentiu), vei visa la alesul/aleasa ta. 
  3. AC Daca in vis gasesti un ac, inseamna ca ai prieteni care te apreciaza.
  4. Daca in vis, cauti un ac, semnifica faptul ca iti faci griji fara rost. 
  5. ALEGERE Daca din 2 persoane care spun ca te iubesc, vrei sa afli care te iubeste mai mult, da numele lor degetelor mari de la cele 2 maini, apoi leaga-ti degetele cu o aceeasi ata, un deget la un capat al ei si celalalt deget la celalalt capat; departeaza brusc mainile, ata se va rupe - degetul care are cea mai lunga bucata din ata initiala, iti va spune cine te iubeste cu adevarat. 
  6. AMBULANTA Sa vezi o ambulanta aduce ghinion daca nu te ciupesti imediat de nas sau daca nu iti tii respiratia pana ce vezi un caine negru sau maro. 
  7. ATA O ata care se incurca in timp ce fata coase, este semn ca iubitul ei se gandeste la ea. 
  8. ATAC Daca te visezi atacat, semnifica situatii in care in viata ta reala, te simti de multe ori inselat sau chiar jefuit. 
  9. BALANSUAR Daca il faci sa se balanseze fara insa sa te asezi in el, va fi ca o invitatie pentru spiritele rele de a-l ocupa. 
  10. BALON Vezi in vis baloane, semnifica sperante indraznete pentru fiecare activitate in parte si toate la un loc, dar si prabusiri, mai ales in domeniul afacerilor.Daca te visezi intr-un balon, asta prevesteste o stare de frustrare legata de realizarile din viata ta. 
  11. BARBIE Oricine are o gropita in barbie, a fost atins de Cupidon. 
  12. BATA DE BASEBALL Cand ai o bata noua de baseball, inaite de a o folosi pentru prima oara, scuip-o, ca sa-ti poarte noroc. 
  13. BATISTA Sa nu primesti/daruiesti niciodata batiste, decat daca vrei sa te desparti definitiv de acea persoana. 
  14. BEBELUS Visezi un bebelus, inseamna inocenta, caldura, un nou inceput. E posibil ca o noua dragoste sa inmugureasca in inima ta in viitorul apropiat. Iti vei face noi prieteni extrem de placuti. Daca o femeie se viseaza ingrijind un bebelus, ea va fi dezamagita tocmai de cea/cel in care avea mai multa incredere.Pentru a prezice sexul noului nascut: suspenda o verigheta de un fir de ata si tine-o deasupra palmei drepte a gravidei; daca verigheta se misca dupa traiectoria unui cerc sau a unei elipse, atunci va fi fata; daca se balanseaza in linie dreapta, va fi baiat. 
  15. BICICLETA Daca te visezi urcand un deal pe bicicleta, te asteapta perspective luminoase.Daca visezi coborand un deal pe bicicleta, ai grija, ghinionul te pandeste.
  16. BRATARA Daca cureaua/bratara te jeneaza, iubitul tau se gandeste la tine. 
  17. BUCHETUL MIRESEI Dupa declararea casatoriei, proaspata mireasa arunca in spatele ei buchetul de flori, catre femeile singure care participa la petrecere. Fata care va prinde buchetul, se va marita curand. 
  18. BROASCA O broasca aduce noroc casei in care intra. O broasca uscata, purtata intr-o punguta, te fereste de epilepsie.Daca o broasca raioasa iti taie drumul, e semn ca iti vei intalni alesul/a in aceeasi zi. 
  19. BUFNITA Aduce ghinion sa vezi o bufnita la lumina zilei.Sa visezi o bufnita, indica o cale foarte ingusta de scapare dintr-o situatie disperata de boala sau chiar moarte.
  20. BUZE Daca te mananca buzele, in curand vei fi sarutata. 
  21. CAINE Un caine care urla noaptea cand cineva in casa este bolnav, este semn rau.Daca visezi caini, vei avea parte de castiguri si de prieteni credinciosi.Asculta din ce directie latra cainii si de acolo va veni viitorul tau sot. 
  22. CAL Numara 100 de cai albi si te vei marita cu primul barbat necasatorit pe care il vei intalni. 
  23. CALCAI Daca calci pe cineva pe calcai, vei lua parte la nunta lui/ei. 
  24. CANGUR Daca vezi un cangur in visele tale, urmeaza calatorii neasteptate si pline de surprize. 
  25. CANTAT Daca canti inainte de 7, vei plange inainte de 11. 
  26. CASATORIE Daca visezi o casatorie, este semn ca in viitorul apropiat va fi un deces; daca casatoria este a unor persoane nu foarte apropiate, si decesul va fi la fel. 
  27. CASCAT Un cascat este semn ca un pericol este pe aproapa.Pune mana la gura cand casti pentru ca odata cu cascatul, poate iesi si sufletul. 
  28. CASTANE Pune cateva castane pe foc sau pe gratar, da-le nume, si castana care va sari prima il reprezinta pe cel/cea care te iubeste. 
  29. CEAI Daca visezi ca bei ceai, atunci vei fi surprins de o vizita neanuntata. 
  30. CEAPA O ceapa taiata pe jumatate si pusa sub patul bolnavului il va ajuta pe acesta sa lupte cu febra si cu efectele date de otravire.Iei 4 cepe, le botezi cu numele a 4 persoane care crezi ca te-ar putea iubii si le pui sub pat; ceapa care va incoltii prima, iti va da numele celui care te iubeste. 
  31. CEAS Daca un ceas care nu functioneaza de ceva vreme, incepe din nou sa functioneze, curand, in familie va avea loc un deces. 
  32. CERC Spiritele rele nu te pot rani daca stai in interiorul unui cerc. 
  33. CHEI Daca visezi chei, te astepta schimbari neasteptate; daca cheile sunt pierdute, schimbarile vor fi neplacute; daca le gasesti, semnifica ca vei avea pace sufleteasca si succes in afaceri. 
  34. CHIBRIT Un semn ca esti iubit este, daca un bat de chibrit odata aprins, pus in scrumiera, arde in totalitate. 
  35. CHIHLIMBAR Un bob de chihlimbar purtat la gat ca medalion, te poate proteja impotriva bolilor sau chiar poate vindeca boli. 
  36. CIOARA Sa visezi cioara, inseamna dezamagire in tot, saracie si ghinioane. 
  37. CIOBURI Daca un pahar/o farfurie este spart/a in timpul petrecerii, casnicia va fi fericita. 
  38. CLOPOTEL/CLOPOT Sunetul clopotului alunga demonii. Cand auzi un clopotel, un nou inger si-a primit aripile. 
  39. COAFOR Daca o femeie viseaza coafor, inseamna ca va fi implicata intr-un scandal legat de moralitate (ea sau un membru al familiei sale).Un barbat care viseaza coafor sau frizerie, semnifica dorinta acestuia de a domina o femeie frumoasa. 
  40. COLIER Daca visezi colier, curand vei suferi o pierdere grea in dragoste.Daca iti visezi iubitul/a, cu un colier la gat, urmeaza o casatorie si o viata de familie fericita.Daca mireasa poarta colier de perle la nunta, perlele se vor transforma in lacrimi pe perioada casatoriei. 
  41. COLTUL CAMEREI Inainte de a te culca, da un nume fiecarui colt al camerie, iar dimineata la desteptare, primul colt pe care-l vei vedea, iti va da numele persoanei care te iubeste cel mai mult. 
  42. COLTUL MESEI Daca stai pe coltul mesei, nu te vei mai casatori. 
  43. CONDUCERE AUTO Daca te visezi conducand, ai grija in urmatoarele 2 saptamani, sa nu risti nimic cu banii tai.Daca altcineva conduce, vei avea noroc la bani si in orice investitie. 
  44. CORB Daca omori un corb, ranesti spiritul unui mare inaintas care a luat forma corbului pentru a vizita lumea. 
  45. COSAR Esta de bun augur sa intalnesti un cosar. Cand il vezi pune-ti o dorinta, si acesta se va implini. 
  46. COZONAC Daca o fata care coace in cuptor un cozonac, il arde, inseamna ca iubitul/sotul ei este foarte suparat pe ea. 
  47. CRAPATURA Crapaturile de pe drum ocoleste-le, nu le sarii caci este cu ghinion. 
  48. CRATITA Daca scapi o cratita care se opreste pe podea cu gura in jos, inseamna ca-ti vei vedea curand iubitul. Daca mananci direct din cratita, ramai necasatorit/a. 
  49. CREION Daca la un examen vei scrie cu acelasi creion cu care te-ai pregatit pentru examen, creionul isi va aminti raspunsurile. 
  50. CRIMA Daca te visezi omorand pe cineva, intentionat sau accidental, semnifica o perioada intensa de stress prin care treci, si careia trebuie sa i te opui cu multa forta spre a nu-ti pierde controlul. 
  51. CUCERIRE Ca sa cuceresti un barbat, fa-l sa manance o bucatica de prajitura sau un biscuite, in care ai introdus o bucatica dintr-o unghie de-a ta. 
  52. DOMNISOARA DE ONOARE Daca ai fost de 3 ori domnisoara de onoare vei ramane nemaritata. 
  53. DORINTA Daca-ti pui o dorinta in timp ce arunci o moneda intr-o fantana, acesta se va implini.Gandeste-te la o dorinta in timp ce iti pui pe degetul inelar al mainii stangi verigheta unei femei maritate; invarte-o de trei ori si dorinta ta va deveni curand realitate. 
  54. DULCEATA Daca te visezi mancand inghetata, vei primi lovituri de la o femeie careia nu-i pasa de tine. 
  55. ELEFANT Picturile cu elefanti aduc noroc, dar numai cand sunt cu fata catre usa. 
  56. FARFURIOARA Umple o farfurioara cu apa, intoarce un pahar cu fundul in sus, aprinde un chibrit si pune-l sub pahar; daca absoarbe apa in pahar, este semn ca cel de alaturi de tine, te iubeste. 
  57. FATA Daca visezi un chip zambitor, vei fii norocos/a, vei avea succes la bani si in prietenie.Daca visezi un chip neprietenos sau urat, este de rau augur si trebuie sa fi atent/a.Daca te visezi spalandu-ti fata, semnifica necesitatea de a ispasi unele greseli si indiscretii.Daca visezi chipuri necunoscute, se intrevede o mutare la alt loc de munca, alta locuinta, etc. 
  58. FLOARE Daca vezi prima floare a primaverii intr-o zi de:
  59. Luni - noroc,
  60. Marti - asteptarile tale vor fi incununate de succes, 
  61. Miercuri - casatorie,
  62. Joi - mici castiguri banesti, 
  63. Vineri - sanatate, 
  64. Sambata - ghinion,
  65. Duminica - mult noroc pentru saptamanile viitoare.Un baiat cere merge cu o floare spre scoala, vrea sa-si gaseasca o prietena. 
  66. FLUTURE Daca in noul an, primul fluture pe care il vezi este alb, vei avea un an norocos. Daca vezi 3 fluturi zburand impreuna, inseamna noroc.Sa visezi un fluture printre fori, este semn de belsug.Daca visezi fluturi in jurul tau, sa te astepti la vesti din partea unor prieteni pe care nu i-ai vazut de mult. 
  67. FOARFECA Daca scapi foarfeca, inseamna ca iubitul/iubita te-a inselat. 
  68. FOC Un foc care se stinge, inseamna ca iubitul/iubita ta nu este ocupat/a.Daca focul pe care o fata il face, se tot stinge, inseamna ca fata se gandeste la iubitul ei. 
  69. FOTOGAFIE Daca 3 oameni se fotografiaza impreuna, cel din mijloc va muri primul. 
  70. FRUCTUL PASIUNII Daca saruti un fruct al pasiunii pe 1 Februarie, visele tale de iubire se vor implini! 
  71. FRUNZA Daca prinzi o frunza ce cade in prima zi de toamna, nu vei fi racit toata iarna . 
  72. FURCULITA Sa scapi o furculita, inseamna ca un barbat urmeaza sa vina in vizita. 
  73. GAND Daca iubesti pe cineva, gandeste-te intens la acea persoana, si sigur o vei intalni. 
  74. GARGARITA Daca o fata prinde o gargarita, si apoi o elibereaza, directia in care acesta zboara, este directia din care va veni viitorul ei sot. Aduce ghinion sa omori o gargarita. 
  75. GAT Un vis despre gat, este o previziune a apropierii unei sume de bani; daca visezi gat rupt, aceasta semnifica o conducere proasta a afacerilor. 
  76. GEANA Daca iti cade o geana, asaz-o pe dosul palmei, pune-ti o dorinta si arunc-o in spate, peste umar. Daca zboara de pe mana, dorinta se va implini. 
  77. GHINDA Tineti o ghinda in buzunar si veti avea noroc si o viata lunga.O ghinda in fereastra va tine trasnetul departe de casa ta. 
  78. GRADINA Daca vezi in visul tau o gradina de legume, acesta simbolizeaza prosperitatea ce urmeaza sa vina, simbolizeaza o viata linistita si plina de incredere.Daca visezi o gradina de flori, vei avea dragoste, confort si un camin fericit.Daca vei visa o gradina neingrijita, plina de buruieni, inseamna ca ti-ai neglijat nevoile spirituale. 
  79. GRAUR Ti se va implini o dorinta daca ti-o pui atunci cand, la inceputul primaverii, vezi primul graur din anul acela.
  80. GREIERE Un greiere in casa aduce noroc. 
  81. HRANIT Mireasa trebuie sa-l hraneasca pe ginere de trei ori in timpul petrecerii si vor manca impreuna toata viata. 
  82. IEDERA Iedera care creste intr-o casa, protejaza pe ocupantii acesteia de vrajitorii si demoni. 
  83. INGER Un vis excelent: prevesteste succes, prietenie, dragoste, protectie impotriva bolilor pentru tine si intreaga familie. 
  84. INGHETATA Daca visezi ca mananci, produci, servesti, vinzi inghetata, semnifica faptul ca ai o viata de care esti multumit. 
  85. INTALNIRE Aminteste-ti de locul unde te-ai impiedicat si acesta va fi locul viitoarei tale intalniri. 
  86. INTARZIERE Daca barbatul cu care ai intalnire ca sa mancati de pranz nu a venit, scutura fata de masa si el va veni in 10 minute. 
  87. LAMAIE Taie o lamaie in 2 jumatati, freaca aceste jumatati de asternutul in care dormi, in 4 locuri diferite si apoi pune-le sub perna; daca iubitul sau sotul/sotia, iti este fidel, il vei visa la noapte, daca nu-l vei visa, atunci te inseala. 
  88. LANT Daca mireasa poarta o cruce sau un lant, ea va fi nefericita. 
  89. LAPTE Aduce ghinion sa dai laptele in foc. 

    statusuri funny

    statusuri triste

    1. - Iubirea incepe cu un zambet, continua cu un sarut si se apoi termina cu o lacrima.
    2. - Ma simt ca prins in lanturi de iubirea ta si simt ca nu ma pot elibera.
    3. - Un zambet inseamna fericire, dar o lacrima nu inseamna neaparat durere. Poti plange cand esti fericit, dar nu poti zambi cand inima iti plange.
    4. ” Nu plange ca s-a terminat ci zambeste ca te-ai scapat! “
    5. » ” Ploua acum… Ar trebui sa te duci la geam si sa numeri picaturile de ploaie… atat de mult imi este mie dor de tine! “
    6. » ” Astept o raza sa-mi patrunda in suflet, sa ma lumineze si sa-mi spuna “te iubesc!”, iar acea raza sa fie vocea ta ce ma trezeste de dimineata… dar se pare ca nu o v-oi avea… :| :((
    7. » ” Tu de vei iubi pe altul… eu nu pot sa te opresc dar te rog sa iti fie mila de cuvantul TE IUBESC!!! ”
    8.  ” Azi esti orbit de fericire si ai uitat ca cineva traieste doar pt tine. Dar maine vei cadea dintre nori si vei privi in urma… ma vei vedea acolo si vei sti ce inseamna regretul… ”
    9. ” Stau in camera mea rece… Privesc in jur si mi se pare Ca pereti se strang in jurul meu… Ma simt singura… Totul e intunecat si rece, intocmai ca inima mea… Inchid ochi si incerc sa uit de tot… “
    10. Alerg spre tine cu 120/h si parca dureaza o vesnicie. De ce nu esti langa mine!? ”
    11.  Maine vei regreta ca azi mi-ai spus adio si ma vei cauta,crezand ca eu inca te astept.. .vei cauta disperat sa-mi gasesti iubirea , insa doar cand ma vei gasi vei realiza ca ai cautat ceva ce a murit demult… vei plange atunci cum am plans si eu , dar va fi prea tarziu… “
    12.  ” Ti-as da inima mea, dar a suferit prea mult, ti-as da viata mea dar trebuie sa mearga inainte, ti-as da totul dar e prea tarziu caci s-a terminat….. ”
    13.  Daca tu pleci totul se duce se duc iluziile mele si cu ele rostul meu. Daca tu pleci viata mea este cea care se va duce. Daca tu pleci sufletul meu se va duce la ca si soarele cand vine noaptea! “
    14. Hai ramai cu mine… Sau ramai cu bine… Poate asa-i mai bine… Daca nu-ti convine… nimeni nu te tine… Poti sa faci ce vrei de maine… “


    statusuri de dragoste(pt fete)

    A)
    Voturi: 1800 | Categoria: Statusuri De Dragoste 
    Era odata o fata oarba... si s-a izolat de toti si toate... nu vroia sa stea cu ea decat prietenul ei. Tot ce-mi doresc mai mult e sa pot vedea lumea din jurul meu, spunea ea... -Vrei sa te casatoresti cu mine? i-a propus intr-o zi baiatul... -Nu ma voi casatori daca nu pot vedea... ...La ceva timp, pt fata a aparut o pereche de ochi donati... a putut vedea si in momentul cand s-a uitat la prietenul ei a vazut ca si el este orb... -"Nu ma pot casatori cu un orb"... a spus fata si s-a intors sa plece... Inainte sa dispara sunetul pasilor ei, baiatul i-a soptit : "sa ai grija de ochii mei te rog"
    B)il iubesc da prostu nu-si da seama ..
    C)cum se mai spune te yubesk in alte limby:


    AFRICANA: EK IS LIEF VIR JOU

    Albania: Te duaa

    Araba: ana bhbk ya

    Armenian: Yes kez sirumen

    Bambara: M'bi fe

    Bangla: Aamee tuma ke bhalo aashi

    Belarusian: Ya tabe kahayu

    Bisaya: Nahigugma ako kanimo

    Belarusian: Ya tabe kahayu

    Bulgaria: Obicham te

    Birmania: Chit pa de

    Cambodian: Soro lahn nhee ah

    Cantonese Chinese: Ngo oiy ney a

    Catalan: T'estimo

    Cheyenne: Ne mohotatse

    Chichewa: Ndimakukonda

    Corsican: Ti tengu caru (to male)

    Creol: Mi aime jou

    Czech: Miluji te

    Cambogia: Bon sro lanh oon

    Canada Franceza: Sh'teme

    Croatia: Ljubim te

    Cehia: Miluji te

    Danemarca: Jeg elsker dig

    Ebraica: Ich han dich lib

    Elfa: amin mela lle

    Estonian: Ma armastan sind

    Ethiopian: Afgreki'

    Elvetia: Ch'ha di ga"rn

    Filipincinta padamue: Mahal ka ta

    Finlanda: Mina" rakastan sinua

    Franta: Je t'aime; Je t'adore

    Gaelic: Ta gra agam ort

    Georgian: Mikvarhar

    Germania: Ich liebe dich

    Grecia: S'agapo

    Hiligaynon: Palangga ko ikaw

    Hawaiian: Aloha wau ia oi

    Hebrew: Ani ohev otah (to female)

    Hebrew: Ani ohevet otha (to male)

    Hiligaynon: Guina higugma ko ikaw

    Hindi: Hum Tumhe Pyar Karte hae

    Hmong: Kuv hlub koj

    Hopi: Nu' umi unangwa'ta

    Hungarian: Szeretlek

    Indonezia: Saya

    Iran: Mahn doostaht doh-rahm

    Irlanda: Taim i' ngra leat

    Inuit: Negligevapse

    Irish: Taim i' ngra leat

    Italia: Ti amo

    Iugoslavia: Ya te volim

    Japonia: Kimi o ai shiteru

    Kannada Naanu ninna preetisuttene

    Kapampangan Kaluguran daka

    Kiswahili Nakupenda

    Konkani Tu magel moga cho

    Korean Sarang Heyo

    Olanda: Ik hou van jou

    Portugalia: Amo-te

    Polonia: Cocham Ci

    Romania: Te iubesc; Te Ador

    Rusia: Ya tebya liubliu

    Serbia: ljubim te

    Spania: Te amo

    Suedia: Jag a"lskar dig

    Tara Galilor: 'Rwy'n dy garu di

    Turcia: Seni seviyorum

    Ucraina:(NOU!) Ya tebe koxaiu-Mesaj trimis de Ilia

    Ungaria: Szeretlek

    Vietnam: Em ye^u anh
    {yUbYtZyK 4 YoU}

    D)
    Suntem multi care spunem ca iubim , dar ne este impartasita aceasta iubire? sau ne mintim singuri crezand ca da , de multe ori sperand sa fie de ajuns doar ce simtim noi pentru persoana de langa noi , de cele mai multe ori iubirea te orbeste si ajungi sa crezi ca fara persoana pe care o iubesti viata ta nu are nici un rost , ai renunta la tot pentru el , ai ierta orice numai ca sa fie bine , desi uneori nici iubirea nu este suficienta pentru unii , le oferi tot, dar degeaba tot nu este de ajuns , iubirea este cel mai frumos sentiment atunci cand iubesti.... totul ti se pare un vis din care nu vrei sa te trezesti, dar cand totul s-a terminat nu mai raman decat amintirile si multa suferita.

    E)Ca o ploaie in desert ai aparut..
    Am simtit ca ma pierd intr-un sarut..
    M-ai facut sa plutesc pe aripi de dor..
    M-ai facut sa te ador..


    F)ingeras din cer picat,
    ochii tai m-au fermecat,
    dintr-o singura privire,
    s-a nascut a mea iubire...
    vocea dezminte dar inima nu minte...
    TE IUBESC!!!!


    G)!!..Iubeste BAIATU care iti spune ca esti ''frumosasa'' si nu ''sexy''.... Iubeste baiatul care te suna inapoi, atunci cand tu i-ai inchis telefonul in nas..... Care sta treaz doar ca sa te priveasca dormind..... Care te saruta pe frunte...... Care vrea sa te arate lumii chiar dak nu esti aranjatA..... Caruia ii este indiferent dakingrasat sau ai slabit...... Care in prezenta prietenilor te ia de mana..... Care iti spune mereu ce insemni pentru el si cat de norocos e sa te aiba..... Iubeste-l pe el, deoarece el te iubeste.....si probabil k.....te va iubi mereu......

    H)
    iarta`ma k te`am iubit
    iarta`ma ca te`am ranit
    iarta`ma k tzi`am zis "PA"
    Si`ai plecat din viatza mea
    I)Dragostea este ca atunci cand stai pe cimentul moale: chiar daca pleci, urmele-ti raman acolo. 
    J)Am un iubit....
    Dar acuma nu mai sunt asa de sigura....
    Esti tot timpu dnd
    Shi cred ca iubi pe altcnv...
    Dupa un timp vi shi imi spui ca te joci cs...
    DUPA CA MA IUBI...
    Dupa aia am intrebat-o pe cea mai buna prietena dak imi da webu shi o sps ca nu ca til da tie shi ca vb cu tine atuncia am inteles toto !!!
    Un baiat care isi insala iubita
    Ii un bou porc tampit etc.
    Ma intreb cateodata de ce ma facut mama fata
    Dak tot timpu fetele trebuie sa sufere din cauza baietzilor!!
    :((
    Of dragostea asata ajungi sa te ommori pentru ea !!!!!

    K)
    Departe esti de mine, de nu te mai zaresc, departe ori aproape, eu tot te mai iubesc!
    - Cineva TE 1UBESTE, si ar vrea sa stii ca vrea sa fie cu tine oriunde vei fi. Cineva TE 1UBESTE si ar vrea cineva sa intre in INIMA TA.
    - Niciodata n-am crezut ca vei fi.. dar uite ca esti.. esti aici... aproape de mine,langa inima mea.. Te iubesc foarte mult., crede-ma! Esti tot ce am mai scump pe lume!
    - Incep sa realizez cat de departe esti de mine, caci simt un gol imens in suflet care doare si nu poate fi alinat decat de mangaierea ta! Iti simt lipsaJUBIRE...
    - Uita-te pe cer.. daca ai numara toate stelele , ai afla de cate ori te iubesc..
    - As vrea sa fiu o stea... o stea cazatoare, sa cad in inima ta si sa nu mai pot pleca. Te iubesc


    L) Noaptea e lumea noastra luna e stapana Universului, iar stelele ne privesc atunci cand ne sarutam…

    jocuri

    cine vrea jocuri noi online:
    A)smallworlds
    B)super secret world
    C)cityville
    D)webkinz
    E)pandanda
    F)petville
    G)club penguin
    H)it girl
    I)barn buddy

    perle

    A)"Siretul se varsa in siret
    B)Punctul are patru laturi,doua mai mare si doua mai mici."
    C)"Tu n-ai cap sa porti palarie?"
    D)"Paranteza este o acolada unde se introduc cifrele."

    bancuri

    A)bula era la scoala si vine pshicologa sa intrebe :cine crede ca e prost sa se ridice.bula se ridica si femeia intreaba bula tre crezi prost?
    nu doar ca nu e frumos sa stati dar dumneavostra in picioare
    B)"Un politist gaseste un pusti la colt de strada vanzand ceva în gramajoare mici.
    Il intreaba pe pusti cu un aer sever:
    - Ma, ce faci tu aici?
    - Vand samburi de mar domnule!
    - Si la ce sunt buni astia?
    - Fac minte domnule!
    - Bine da-mi si mie de 2 lei.
    Ia samburii si pleaca mestecand cei cativa samburi pe care ia dat baiatul. La un moment dat se opreste si se intoarce la baiat luandu-l la rost:
    - Ma smechere cu 2 lei cumparam un kil de mere si aveam mai multi samburi 
    - Vezi nene, nici nu ai mancat bine samburii si ti-a si venit mintea!"



    C)"Mai multi batrani s-au dus in padure sa culeaga melci.Seara,unul avea 60,altul 40 de melci...unul nu avea nici un melc!
    -Cum de nu ai nici un melc?
    -Baaa...era sa prind unul...dar pana sa ma aplec eu...melcu'....tusti!"

    D)"Intrebare: De ce trece un nebun prin fata cabinetului medical pe varfuri?
    Raspuns: Sa nu trezeasca somniferele!

    E)"Î: Ce este un ţigan fără mâini? 
    R: O persoană de încredere."